X-Pro Balance

Nuvarande pris är det lägsta under de senaste 30 dagarna!
Pris i butik: 4 071,00kr

I lager

- Frakt: 76,00kr

Snabbfakta

Topphastighet:
Ca 10km/h

motor balanscykel

Räckkvidd: 
Ca 10-20km

avtagbart batteri balanscykel

Batteri:
Portabelt

elektrisk start balanscykel

Start:
Elektrisk

Sitthöjd:
43 cm

cool balanscykel

Coolhetsfaktor:
110%

Snabb & smidig
leverans till ditt
lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid
Detaljer

Elektrisk Balanscykel från X-Pro

En balanscykel eller även kallad springcykel ger den yngre föraren de rätta förutsättningarna för att få upp balansen på två hjul. X-Pro Balance är en välbyggd & prisvärd elektrisk balanscykel som gör lärandet allt annat än tråkigt. 

100W elmotor & maxhastighet 10km/h

X-Pro Balance har en 100W elmotor & är en balanscykel som låter motorkarriären ta sina första steg redan vid 3-4 år. Börja som en vanlig balanscykel tills föraren får lite balans. Vrid därefter på gashandtaget samtidigt som fötterna glider med som lite extra stöd. När balansen sitter & farten är över styrfart kan fötterna enkelt sättas upp på fotstöden & den elektriska motorn drar föraren i maximala 10km/h runt kvarteren utan problem. Elmotorn på 100W möjliggör att den även utanför förarens fantasi kan efterliknas en cross & tas på lite mer "off-road" strapatser.

Portabelt litiumbatteri & lång körtid

X-Pro Balance laddas i ett vanligt uttag med den medföljande laddaren och kan med full laddning ta föraren på ca 80 minuter rolig färd både off och on-road. Skulle oturen ändå vara framme och batteriet ta slut på vägen hem så är det bara att använda balanscykeln på det forntida och något tråkigare sättet utan elmotor. Medan föraren tar en välbehövd vila efter utflykten laddar du enkelt upp litiumbatteriet genom att antingen ta loss det från balanscykeln & ladda eller genom att koppla i laddaren direkt via laddningsporten på balanscykeln. 

Ljudlös färd & flera färger

Ljudnivån på springcykeln från X-Pro är dock i stort sett ljudlöst, eftersöks det realistiskt ljud av en dirtbike eller motorcykel är det upp till föraren av balanscykeln att tillgodose detta, det brukar å andra sidan inte vara några problem när fantasin släpps lös.

X-Pro Balance kommer i färgerna röd & svart & är en rolig leksak som passar de minsta i familjen samtidigt som den kan lånas ut till de större syskonen eller behållas ända upp i skolåldern för ursprungsföraren.

Teknisk Specifikation
Modell: X-Pro Balance
Motor: Elektrisk 100W24V
Batteri: 24V4Ah
Drift: Kedja
Start: Elstart
Transmission: Fram - neutral
Körtid: ca 80min
Bromsar bak: Trumbroms
Maximal förarvikt: 50 kg
Maximal hastighet: ca 10 km/h
Längd: 970mm
Bredd: 510mm
Höjd: 580mm
Sitthöjd: 460 - 500 (justerbar)
Däckstorlek fram: 12” (12X2.125)
Däckstorlek bak: 12” (12X2.125)
Q&A
Q&A
Recensioner
Recensioner
Manual Garantier

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon
Frakt

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.