X-Pro Balance

C-413

Pris från 3 495,00 kr
Pris i butik: 3 590,00kr
I lager
Frakt: 95,00kr

Snabbfakta

Topphastighet:
Ca 10km/h

motor balanscykel

Räckkvidd: 
Ca 10-20km

avtagbart batteri balanscykel

Batteri:
Avtagbart 

elektrisk start balanscykel

Start:
Elektrisk

Sitthöjd:
43 cm

cool balanscykel

Coolhetsfaktor:
110%

Snabb & smidig
leverans till ditt
lokala DHL-ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

Elektrisk Balanscykel från X-Pro

En balanscykel eller även kallad springcykel ger den yngre föraren de rätta förutsättningarna för att få upp balansen på två hjul. X-Pro Balance är en välbyggd & prisvärd elektrisk balanscykel som gör lärandet allt annat än tråkigt. 

Med denna elektriska balanscykeln kan den minsta föraren i familjen börja sin motorkarriär tidigt i livet. Börja som en vanlig balanscykeln tills du hittar balansen, när det är gjort kan du lätt sätta upp fötterna på fotstöden, vrida lite lätt på gashandtaget och låta den elektriska motorn dra dig fram i kvarteren. X-Pro Balance kommer i två färger är lätt att få upp balansen på så du som förälder kan stå tryggt bredvid och se när den framtida Valentino Rossi övar.

Elmotorn på 100W möjliggör att den även utanför förarens fantasi kan efterliknas en cross eller dirtbike & tas på lite mer "off-road" strapatser. Ljudnivån på springcykeln från X-Pro är dock i stort sett ljudlöst, eftersöks det realistiskt ljud av en dirtbike är det upp till föraren av balanscykeln att tillgodose detta, det brukar å andra sidan inte vara några problem när fantasin släpps lös.

Medan föraren tar en välbehövd vila kan du enkelt ladda upp litumbatteriet genom att antingen ta loss det från balanscykeln eller låta det sitta kvar och koppla in laddaren direkt i balanscykeln. X-Pro Balance laddas i ett vanligt uttag med den medföljande laddaren och kan med full laddning ta föraren upp emot 80min ostörd balansträning. Skulle oturen vara framme och batteriet ta slut på vägen hem så är det bara att använda den på det forntida och något tråkigare sättet utan motor.

X-Pro Balance passar från ca 4 år men ger glädje även till de större syskonen i familjen.

Modell: X-Pro Balance
Motor: Elektrisk 100W24V
Batteri: 24V4Ah
Drift: Kedja
Start: Elstart
Transmission: Fram - neutral
Körtid: 60-80min
Bromsar bak: Trumbroms
Maximal förarvikt: 50 kg
Maximal hastighet: ca 10 km/h
Längd: 970mm
Bredd: 510mm
Höjd: 580mm
Sitthöjd: 460 - 500 (justerbar)
Däckstorlek fram: 12” (12X2.125)
Däckstorlek bak: 12” (12X2.125)

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.