Viarelli Hunter 200L T3-A

150080

38 990,00 kr
Pris i butik: 39 885,00kr
I lager
Frakt: 895,00kr

Image accessory Snöplog 120cm + 4 995,00 kr
Image accessory Snökedja (par) + 1 595,00 kr
Image accessory Harv + 1 695,00 kr
Image accessory LED-ljusramp 36w + 795,00 kr
Image accessory Handtagsskydd V+H + 495,00 kr
Image accessory Backspeglar V+H + 295,00 kr
Image accessory Släpvagn - ATV + 3 995,00 kr
Image accessory Skyddsöverdrag + 399,00 kr

Tillval

Image accessory Motul 1L 7100 10w40 olja helsyntet + 279,00 kr
Image accessory Motul 150ml Scooter gear 80w90 olja mineral + 125,00 kr
Image accessory Motul EZ LUBE P4 400ML + 129,00 kr

Tillval

Snabbfakta

55km/h vägregistrerad atv

Topphastighet:
Ca 40km/h

9hk Viarelli hunter 200cc

Effekt:
12,24 hk

Växlar Hunter 200cc

Växlar:
Automat

Vägregistrerad ATV Viarelli Hunter 200cc

Vägregistrerad:
Ja

Vinsch till atv

Vinsch
Elektrisk 

elstart viarelli hunter 200cc

Elstart:
Ja

snabb leverans till dörren

Leverans
till dörren

Handla ATV enkelt med Klarna

Köp nu,
betala sen

snabb leverans av din ATV

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

Viarelli Hunter 200 T3- Vägregistrerad ATV gjord för både arbete och nöjeskörning 

När Hunter-serien lanserades fyllde den ett tomrum hos både oss och er. Det var en ATV gjord för att arbeta. Tester i branschtidningar lovordade och gav den höga betyg för dess starka egenskaper. Rätt snart så ville kunder köra med den utanför sitt område och ute på gator och torg. Sedan dess har det hintats om en uppgradering. Tills nu. 

Viarelli Hunter 200 T3 är det vi alla har väntat på! En stark & samtidigt lätthanterlig ATV som gjord för att arbeta. Fram hittar du en vinsch med tillhörande fäste som har en dragkraft på hela 1000kg. Du kan med lätthet köra utanför de asfalterade vägarna med denna Hunter 200 T3. De rejäla däcken fäster på de flesta underlag. Samtidigt som samma ATV med lätthet och stil tar dig ner till stan för att fylla på förrådet i såväl kyl som verkstadsboden.  

Till ytan ser den ut som en ATV och såväl sittställning och styre som sadel och ryggstöd är bekväma och gjorda för långa arbetspass. Likt sina mindre syskon kommer även Viarelli Hunter 200 T3 med en uppsjö av tillbehör. Alla med ett enda syfte. Att underlätta din vardag och ditt arbete! 

Eftersom Viarelli Hunter 200 T3 är vägregistrerad fyller den mer än bara en arbetsfunktion i stugan eller på gården. Hunter 200 kommer i två utföranden. 

Hunter T3-A har en maxfart på 40km/h och kräver traktorkort som lägst men kan även köras på B-kort. T3-A har inte något krav på besiktning så länge den inte körs yrkesmässigt samt ska köras i vägrenen. 

Hunter T3-B kräver som namnet antyder B-kort och får köras i en maxhastighet av 50km/h. Den ska även kontrollbesiktigas efter 4 år samt vartannat år efter det. Du får köra T3-B i vägbanan tillsammans med övrig trafik. 

Motor  

Sätt dig tillrätta på Viarelli Hunter 200 och låt den driftsäkra 4-taktsmotorn ta dig dit du ska. Vare sig det är arbetsdag eller för att skjutsa kidsen till skolan så är Hunter där för dig. Med 12 arbetstörstande hästar och en enkel automatlåda med F – N – B så är det bara att tuta och köra. Elstarten gör det till en barnlek att starta även de lite kallare dagarna. Tanken som du fyller med bensin (95 oktan) rymmer nästan 10 liter. Det tillsammans med en bränslesnål motor gör att du kan köra långt eller för den delen länge. 

Däck / Broms

Lika enkel som Viarelli Hunter 200 T3 är att köra, lika säker är den att framföra. Med skivbromsar både fram & bak är den optimerad för snabb & framförallt säker inbromsning. Även om det är lite mer panik i bromsningen. ATV´n kommer med 10” däck på alla fyra däck och de välsvarvade däcken passar utmärkt till både asfalt och skogsvägar. Däckens grepp och fäste tillsammans med en markfrigång i höjd med mycket dyrare konkurrenter gör att offroad känns som on road.  

Hastighet / Utrustning 

En trafikregistrerad ATV kan komma i flera utföranden och hastigheten följer med hur den är registrerad. Med Viarelli Hunter 200 T3 har du två registreringsval. Antingen väljer du T3-A där det är traktorkort som lägst. Du får då köra i en maxhastighet av 40km/h. 

Väljer du istället T3-B behöver du B-kort och får köra i 50km/h som högst. Den stora skillnaden dom emellan är även placeringen i vägbanan. Där den senare ska köras likt en bil medan den tidigare ska framföras i vägrenen. 

Viarelli Hunter har som vi berättat tidigare alltid kommit med en uppsjö av tillbehör. Det har alltid varit en ATV gjord och skapad för att hjälpa till i det dagliga arbetet. Med Viarelli Hunter 200 T3 tar vi ett steg till. Redan från fabrik får du med såväl dragkrok samt vinsch fram. Du styr enkelt vinschen elektriskt från styret och den stora haken i rostfritt stål är självlåsande. Vilket underlättar och gör en eventuell bogsering eller framdragning av träd till en barnlek.  

Display / Säkerhet / Lyse 

På styret med väl tilltagna mått sitter din display. Denna välupplysta LED-display ger dig snabbt info som hastighet, tripmätare, växel samt hel & halvljus. Lyktan fram lyser upp även de lite blötare höstkvällarna. Vill du ha ännu ljusare fäster du lätt en ljusramp i det främre lastgallret.  

På tal om lastgaller. Viarelli Hunter 200 T3 är likt sina småsyskon utrustad med lastgaller både fram & bak. Med en lastkapacitet på hela 115kg har du gott om utrymme för att göra ATV´n till en packåsna utan att höra några klagomål. 

Egenskaper 

 • Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak 
 • 200cc motor 
 • Max topphastighet 40km/h alternativt 50km/h 
 • Maxlast 115kg 
 • Vinsch med tillhörande hake i rostfritt stål 
 • Tankvolym 9,7L 
 • Stor & upplyst display  
 • En riktig packåsna 
 • Hydraulisk fjädring fram / bak 
 • Skivbroms fram & bak 
 • Stänkskydd fram & bak 
 • 10" Däck fram & bak 

 

 

Recensioner
Q&A

Manual

Manual

monteringsanvisning

Monteringsanvisning

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.