Scogo C2 Plus 1000W 25km/h

C-048-2

Pris från 24 800,00 kr
Pris i butik: 25 195,00kr
I lager
Frakt: 395,00kr

Snabbfakta

25 km/h

1000 W 
underhållsfri motor

Räckvidd:
Upp till 65 km

Fjädring: 
Fram & Bak 

Skivbroms:
Fram & bak

Portabelt
Litium-batteri

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

KANSKE DET MEST TILLTALANDE ELFORDONET NÅGONSIN! Ett revolutionerande alternativ för personlig rörelse. Du kör riktigt grönt och nästan ljudlöst. Utan utsläpp. SCOGO C2 är mycket stabil och lättkörd, oavsett om det är på skogsstig, sand, grus, kullersten eller asfalt. Ta över gatorna - med attityd! Att köra är enkelt, roligt och tillåtet för alla! Den högkvalitativa navmotorn är nästan ljudlös och helt utsläppsfri - du kör riktigt grönt i 25 km/h och en sträcka på upp till 65 km!

SCOGO C2 är bekväm och pålitlig att köra, vart du än går. Resan utvecklas enkelt och stabilt även i tuff terräng. SCOGO belastar inte miljön. Inget avgas och inget ljud. Den livliga elmotorn garanterar bra acceleration och en stabil gång i varierad terräng och även i branta stigningar. Kraftfulla skivbromsar stoppar hastigheten snabbt och gör körningen säker. Den ergonomiskt utformade sitsen och den helfjädrade ramen garanterar en trevlig körning. Kraftiga däck ökar kontrollerbarheten vid körning i lätt terräng och på oasfalterade vägar. Som standardutrustning ingår t.ex. löstagbart batteri, strålkastare och fjärrkontrolllarm. Färgalternativen är matt svart och vitt.

1000W kraftfull motor

Scogo C2 kommer utrustad med en 60 Volts 1000 Watt motor som dessutom är helt underhållsfri. Ta dig smidigt fram på elskotern som har en topphastighet på 25 km/h. Ingen terräng är för tuff för Scogo C2 att ta sig fram på. Stark nog att dra två personer i uppförsbackar. Känn kraften från motorn redan idag!

Löstagbart batteri

Låt inte avståndet hindra dig! Trots en räckvidd på hela 65 km har du möjlighet att ladda ditt batteri i ett enkelt uttag för att sedan kunna fortsätta köra vidare. Då batteriet är löstagbart kan du ta det med dig till närmaste uttag och ladda batteriet väl där. Smidigt, billigt och flexibelt. 

Oslagbar design

Scogo C2 är en imponerande elskoter utfärdad i en prestandafylld design som definitivt kommer väcka uppmärksamhet när du tar dig fram på vägarna. Skapat för att köra i alla terränger med säkerhet i åtanke. Utrustad med luftade skivbromsar samt fjädring både fram och bak. 

Passar för alla

25 km/h-modellen får inte framföras på allmän väg. Den kan däremot köras av vem som helst oavsett ålder enbart under ordnade former och på privat område enligt gällande regler.

Beställ din Scogo C2 idag för att få en upplevelse olikt någon annan. Ge dig ut med vänner och se fram emot alla härliga färder du kommer göra i din Scogo C2!

 

 

Mått: 1900 x 800 x 1200 mm
Vikt: 70 kg
Hastighet: 25 km/h
Motor: 60 V 1000 W underhållsfri
Batteri: Litiumbatteri, 60 V 20 Ah (1,2 kWh)
Batteri vikt: 6,5 kg
Driftsområde: 65 km
Laddningstid: 5 - 7 timmar
Lastkapacitet: 200 kg
Däckstorlek: 25/40-10"
Recensioner
Q&A

 

manual

Ladda ner
 

 

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.