Moped Malaguti XSM50

C-062

Pris från 32 990,00 kr
Pris i butik: 32 990,00kr
I lager
Fri Frakt

Image accessory Låspaket Hänglås + kedja - Klass 3 + 795,00 kr
Image accessory CTEK BATTERILADDARE MXS 3.8 EU + 995,00 kr
Image accessory Motul EZ Lube P4 400ml + 129,00 kr
Image accessory Motul 1L 100 Motomix 2T olja mineral + 129,00 kr

Tillval

Snabbfakta

Hastighet:
45 km/h

Tankkapacitet :
10L

Växellåda
Manuell, 6 vxl

Fälg
17"

100+
Serviceverkstäder

Skivbroms:
Fram & bak

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3 
dagars
leveranstid

Malaguti XSM50

Från Malaguti har vi nu äran att presentera nästa generations motard. Denna crossmoped andas verkligen ungdomlighet med sina extremt snygga former och färgerna som verkligen poppar ut!

Ni får en stabil crossmoped byggd med kärlek och med lång kunskap inom motardsegmentet. Vare sig om det är mer gropiga vägar eller ren asfalt till skolan så ser denna moped till att det blir en trygg och säker färd.
När den väl ska parkeras på skolgården så lär moppen dra blickarna till sig. 

Den encylindriga vätskekylda motorn av AM6-typ är vältestad och stabil i såväl tomgång som full gas. Du når upp i maxhastigheten så fort som du kan växla den 6-växlade lådan och 17" däcken gör att du ligger stabilt på vägen.
Den låga bränsleförbrukningen gör att det blir ännu lite roligare att köra Malaguti XSM50. Du kan utan några problem ta några extra varv innan du åker hem för kvällen!

 

Snabbfakta

Malaguti XSM50

Från välkända KSR-Moto har vi äran att presentera nästa generations motard. Denna motard andas verkligen ungdomlighet med sina extremt snygga former och färgerna som verkligen poppar ut!

Ni får en stabil moped byggd med kärlek och med lång kunskap inom motardsegmentet. Vare sig om det är mer gropiga vägar eller ren asfalt till skolan eller din slutdestination så lär denna moped vara en trygg transport.
När väl den ska parkeras på skolgården så kommer den dra blickarna till sig. 

Den encylindriga vätskekylda motorn av AM6-typ är väl testad och stabil i såväl tomgång som full gas. Du når upp i maxhastigheten så fort som du kan växla den 6-växlade lådan och 17" däcken gör att du ligger stabilt på vägen.
Den låga bränsleförbrukningen gör att det blir ännu lite roligare att köra Malaguti XSM50. Du kan utan några problem ta några extra varv innan du åker hem för kvällen!

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 2010,890,1130 mm
Hjulbas: 1360 mm
Markfrigång:
Vikt: 113 kg
Lastkapacitet: 150 kg
Högsta hastighet: 45 km/h
Motormodell: 1 cylinder,2-takt, vätskekyld
Motortyp: AM6-typ
Cylindervolym: 50 cm3
Effekt: 2,3 kW @ 6,500 varv
Tändstift: NGK BR8ES
Starttyp: Elstart & kick
Tändning: CDI
Tankkapacitet: 10 L
Bränsle: Bensin, 95/98 oktan
Bränsleförbrukning: 2,5 L / 100km
CO₂ utsläpp: 56 g/km
Koppling: Manuell
Broms bak: Skrivbroms - Wave
Broms fram: Skrivbroms - Wave
Lufttryck fram- och bakhjul: 2,1 - 2,5 bar
Sitthöjd: NA
Fälg: 17"

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.