Elsparkcykel Xiaomi Mi Essential

C-421

Pris från 4 599,00 kr
Pris i butik: 4 675,00kr
I lager
Frakt: 76,00kr

Njut av livet. Klassificerad som cykel enligt Transportstyrelsen.

Image accessory Kabellås till elscooter + 199,00 kr
Image accessory Mobilhållare till elscooter + 199,00 kr
Image accessory Väska till elscooter + 339,00 kr

Tillval

Snabbfakta

20 km/h

 250W 
elmotor

Räckvidd:
20 km

Ladda fullt på ~ 3 timmar 

Minimalt underhåll

Lastkapacitet:
100 kg

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

Motor med hög kapacitet

Mi Essential är elscootern från välkända Xiaomi med den imponerande kapaciteten på hela 187 Wh samt det senaste övervakningssystemet för batteriet. Elscootern drivs av en borstlös DC-motor på 250W, alltså laglig i trafik så att du kan ta dig fram både lätt & bekvämt till din destination. 

xiaomi-mi-essential-elscooter

Lätt och smidig

Elscooterns chassi är tillverkad aluminiumlegering vilket ger en tidlös och samtidigt elegant design. Mi Essential är en tålig elscooter som trots dess kraftiga chassi ändå är lätt att bära. Elscootern väger in på endast 12kg, vilket gör den till det perfekta transportmedlet i såväl vardag som på semestern. Mi Essential är förutom en lågviktare även en elscooter som är enkel och snabb att fälla ihop, vilket gör att den går att ha med sig överallt i din vardag.

xiaomi-mi-essential-elscooter-2

Kör säkert, oavsett årstid

Elscootern Mi Essential är utrustad med luftfyllda däck, det tillsammans med halkskydd på ståbrädan och stötdämpare blir din utflykt en behaglig resa. Elsparkcykeln är utrustad med dubbelt bromssystem. Allt för din säkerhet när du kör. Fram kan du räkna med en elektronisk ABS medan bak har du en regenerativ skivbroms. Båda tillsammans gör att du kommer fram till din destination säker och hel.

xiaomi-mi-essential-elscooter-3

KERS-system

Elsparkcykeln Mi Essential är toppmatad med den senaste tekniken. KERS-systemet är en av alla tekniska innovationer som lagts till en redan fulländad elscooter. Även om just KERS i sig inte är något nytt så har det tidigare varit något vi sett i mycket större maskiner än just en elscooter. KERS-systemet går ut på att bevara energin som uppstår när du bromsar för att sedan omsätta den till drivkraft. Systemet förlänger även livslängden på batteriet vilket gör att du har nytta av din Mi Essential ännu längre.

xiaomi-mi-essential-elscooter-4

Håll koll på din körning, direkt i mobilen

Mi Essential är utrustad med en klar och välupplyst LED-skärm där du snabbt får en överblick över information som hastighet, körsträcka, körläga och elscooterns batterinivå. Du ansluter lätt din elscooter till Mi Home-appen och kan även där hålla koll på din hastighet & batterinivå direkt i din smarta telefon. Elscootern är kompatibel med Android 4,3 & från och med iOS 9.0.

*Batteriet testades fulladdat, med en belastning på 75 kg, vid 25° C, utan vind på en jämn väg i gåläge med en enhetlig hastighet på 15 km/h. Resultaten kan komma att variera beroende på skillnader i temperatur, belastning, vindhastighet, vägförhållanden och andra faktorer.

Modellnamn: Mi Electric Scooter Essential
Modellbeteckning: DDHBC08NEB
Vikt: 12kg
Dimensioner: 1080x430x1140mm
Dimensioner, vikt: 1080x430x490mm
Motor: 250W
Lyktor: Fram & bak
Skärm: LED med hastighet, batteristatus & körläge
Batterikapacitet: 5200mAh 187Wh
Laddning: Adapter
Laddningstid: ~3,5 h
Maxhastighet: 20km/h
Räckvidd*: 20km*
Anslutningar: Android and  IOS 
Bluetooth: Bluetooth 4.1 BLE eller senare versioner
Maxlast: 100kg
Garanti: 1 år (batteri 6 mån)
Manual: Engelska
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.