Elscooter VEIO ES5 RS

C-432

Pris från 6 990,00 kr
Pris i butik: 7 066,00kr
I lager
Frakt: 76,00kr

Image accessory Kabellås till elscooter + 199,00 kr
Image accessory Mobilhållare till elscooter + 199,00 kr
Image accessory Väska till elscooter + 339,00 kr

Tillval

Snabbfakta

 

32 km/h

 300W 
elmotor

Räckvidd:
20 km

Ladda fullt på ~ 3 timmar 

Minimalt underhåll

Lastkapacitet:
100 kg

Leverans
till ombud

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

En elscooter skapad för att ha med överallt

VEIO ES5 RS är en otroligt enkel elscooter att fälla ihop och väger in på ynka 13kg. Att ta den med sig överallt är med andra ord inte några problem. Så vare sig om du vill köra hela vägen till jobb eller din slutdestination så är VEIO ES5 RS en elscooter att räkna med. Du sparar inte bara in på dyra bussbiljetter utan du gör även miljön en riktig tjänst!

VEIO-Scooters-Lifestyle-1

En av marknadens snabbaste elsparkcyklar

VEIO ES5 RS är en elscooter med en 350W elmotor i framdäcket och med en topphastighet på 32km/h. Du kan utan problem ta dig an även de mest krävande backarna utan att elscootern ger vika. Elscootern kan köras i tre olika körlägen.

VEIO-Scooters-Lifestyle-7

Bekvämt och säkert

Elscootern VEIO ES5 RS är säker för både dig som kör samt din omgivning. Det elektriska EBS systemet gör inbromsandet mjukt och behagligt även vid lite hårdare inbromsning. Som en extra säkerhet och om du behöver få stopp ännu lite snabbare så finns en välventilerad skivbroms i bakhjulet. Belysningen fram ger ett klart och mjukt sken utan risk att blända medtrafikanter. Lampan fram låter även de mörka höstkvällarna bli sommarkvällar när du kommer körandes. Både fram & bak på din nya elscooter sitter solida däck, underhållet i tråkiga punkteringar är med andra ord helt borta.

VEIO-Scooters-Lifestyle-21

En elscooter med portabelt batteri

VEIO ES5 RS är en smidig elscooter. Så smidig så att den till och med kommer med ett avtagbart litiumbatteri på 36V/ 6,4Ah från välkända Panasonic. Räckvidden på batteriet är upp mot 25km, gott och väl med kräm för att du ska ta dig både till jobb och hem igen alltså. Skulle det mot förmodan behöva lite stödladdning innan hemfärd kan du enkelt plocka av batteriet från elscootern och ladda det smidigt bredvid dig på kontoret. Med andra ord är din VEIO alltid redo att ta dig till nästa plats!

Mått LxBxH: 1056mmx420mmx1186mm
Mått ihopvikt: 1056mm (L) x 420mm (W) x 450mm (H)
Lådstorlek: 1165mm (L) x 188mm (W) x 495mm (H)
Vikt: 13kg
Material: Aluminum
Däckstorlek: 25,4 cm (10 inch)
Högsta hastighet: 32 km/h
Körläge: 1
Motorstorlek: 350W
Broms fram: Elbroms (EBS)
Broms bak: Skivbroms & fotbroms
Däckmaterial: Underhållsfria solida däck
Batterikapacitet: 6400 mAh lithium-ion Long Range Battery 6.4 Ah (Portabelt Panasonic batteri)
Räckvidd: 20-25km
Laddare: 100-240V ~ 50 / 60HZ
Display: LCD Skärm (hastighet, körläge & batterinivå)
Lyse: Fram & Bak LED-lampor + bromslampa
Extra funktioner: Cruise-Control, Zero-Start acceleration (Sport), Ringklocka. Väskkrok
Maxvikt: 100 kg

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.