Elmoped Tigon 2000W 45 km/h Klass 1

C-049

Pris från 14 900,00 kr Ordinarie pris 33 800,00 kr
Pris i butik: 14 900,00kr
I lager
Fri Frakt

Snabbfakta

KLASS 1
45 km/h

2000 W 
underhållsfri motor

Räckvidd:
Upp till 160 km

Fjädring: 
Fram & Bak 

Skivbroms:
Fram & bak

Portabelt
Litium-batteri

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

Tigon

Tigon representerar den nyaste generationens elskotrar. Dess utmärkta körergonomi och genomtänkta detaljer ger en problemfri, stabil och njutningsfull körupplevelse. Tigons ljudlöst spinnande elmotor är stark. Dess innovativa teknik känns särskilt i accelerationer och stigningar, då motorn inte slösar energi på kraftöverföring eller växel. 

  • Den moderna elmotorn har väldigt bra prestanda, är energieffektiv och nästan helt ljudlös
  • Räckvidden för en laddning är upp till 160 km* – helt utsläppsfri
  • Kraftfulla skivbromsar stoppar hastigheten snabbt och säkerställer en säker färd
  • Standardutrustning t.ex. avtagbart batteri, fjärrlarm och startspärr, nyckellös start och rattlås
  • Tydlig LCD-mätare
  • Tre körlägen att välja mellan
  • Registrerad för två personer

 *Med två batterier

2000W kraftfull motor

Tigon kommer utrustad med en 2000 Watt motor som dessutom är helt underhållsfri. Med denna når elskotern en topphastighet på 45 km/h. Ingen terräng är för tuff för Tigon att ta sig fram på. Stark nog att dra två personer i uppförsbackar. Känn kraften från motorn redan idag!

Löstagbart batteri

Låt inte avstånden hindra dig! Trots en räckvidd på hela 80 km har du möjlighet att ladda ditt batteri i ett enkelt uttag för att sedan kunna fortsätta köra vidare. Då batteriet är löstagbart kan du ta det med dig till närmaste uttag och ladda batteriet väl där. Smidigt, billigt och flexibelt. Går att få med dubbla batterier för dubbelt så lång räckvidd (160 km)!

Din följeslagare i vardagen

Tigon är utmärkt för att pendla mellan hem och jobb/skola och kräver minst ett AM körkort och registrering för att få köras på allmän väg. Kom ihåg att alltid bära hjälm när du kör. 

Urläcker design

Tigon är en modern elmoped med en touch av klassiska linjer. Sitsen är utformad för ergonomisk bekvämlighet för dig och din passagerare. I standardutrustningen finns moderna finesser som gör vardagen enklare. LCD displayen visar allt med en överblick så som hastighets- och distansinformation, batteriets laddningsstatus och ditt valda körläge som går att att välja mellan maximal räckvidd, prestanda eller en optimerad kombination av dessa. 

Beställ din Tigon idag för att få en upplevelse olikt någon annan. Ge dig ut med vänner och se fram emot alla härliga färder du kommer göra i din Tigon!

Mått: 1880 x 770 x 1220 mm
Sitthöjd: 780 mm
Vikt: 73 kg (utan batteri)
Hastighet: 45 km/h
Motor: 2000 W underhållsfri
Batteri: Litiumbatteri, 60 V 30 Ah (1,8 kWh)
Batteri vikt: 12 kg
Räckvidd: Upp till 80 – 160 km (med 2 batterier)
Laddningstid: 5 - 8 timmar (laddas med vanligt eluttag)
Lastkapacitet: 162 kg
Hjulstorlek: 110/70-12"
Recensioner
Q&A

 

manual

Ladda ner
 
 

 

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.