Elmoped Viarelli Potenza Long range Klass 1 Euro5

C-084-1

Pris från 41 990,00 kr
Pris i butik: 41 990,00kr
I lager
Fri Frakt

 
Integral
 
Öppen med visir
 
Öppen med skärm
 
3 i 1 hjälm
Image accessory Låspaket Hänglås + kedja - Klass 3 + 895,00 kr
Image accessory Skyddsöverdrag + 349,00 kr
Image accessory Motul EZ Lube P4 400ml + 129,00 kr
Image accessory Toppbox Svart + 599,00 kr
Image accessory Toppbox Vit + 595,00 kr

Tillval

Snabbfakta

KLASS 1
45 km/h

3 kW 
BOSCH-motor

Räckvidd:
Upp till 110 km

12" 
Alu-fälg 

100+
Serviceverkstäder

Portabelt
Litum-batteri

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Snabbfakta

Viarelli Potenza Long range - En uppdaterad elmoped för framtiden

Denna elmoped kombinerar både stil och kraft i en fantastisk paket som är perfekt för dig som vill ha en miljövänlig, pålitlig och effektiv moped.

Viarelli Potenza Long Range Klass 1 med en maxhastighet på 45 km/h, är en snygg och modern elmoped med fokus på prestanda och räckvidd. Med sin långa räckvidd, kraftfulla motor och förbättrade funktioner, är denna elmoped designad för att ge dig en överlägsen och smidig körupplevelse.

Huvudfunktioner och förbättringar:

  1. Long-Range upp till 11 mil: Tack vare de två portabla Litium-batterierna på 60V 52Ah, har Viarelli Potenza Long Range en imponerande räckvidd på upp till 11 mil, vilket gör den perfekt för längre turer.

  2. Kraftfull motor och snabbare acceleration: Den uppgraderade Viarelli Potenza Long Range Klass 1 har en kraftfull motor som ger upp till 40% snabbare acceleration jämfört med den tidigare varianten. Den är perfekt för både stads- och landsvägskörning.

  3. Snabbare laddare: Den nya versionen av Viarelli Potenza Long Range inkluderar en snabbare laddare som laddar batterierna 25% snabbare än den tidigare modellen, så att du snabbt kan komma igång med dina äventyr.

  4. Stilren design och säkerhet: Viarelli Potenza Long Range har en modern och stilren design som passar perfekt för alla åldrar och stilar. Den är utrustad med moderna säkerhetsfunktioner som bromsar av hög kvalitet och effektiva ljus för att ge dig en säker och bekväm körupplevelse.

  5. Enkel att underhålla: Viarelli Potenza Long Range är konstruerad för att vara enkel att underhålla och reparera. Med ett nätverk av auktoriserade verkstäder och tillgång till reservdelar, kan du vara säker på att din elmoped alltid är i toppskick.

Beställ din Viarelli Potenza Long Range El-Moped Klass 1 idag och upplev friheten att köra på dina egna villkor! Missa inte chansen att äga denna fantastiska och uppgraderade elmoped som är både snygg och miljövänlig.

Yttre mått (l*b*h): 1850*675*1140
Hjulbas: 1370mm
Markfrigång:
Fordonsvikt: 104kg
Batterivikt: 10kg
Batterityp: Avtagbart litiumbatteri
Batterikapacitet: 60V 52Ah
Lastkapacitet: 150kg
Högsta hastighet: 45km/h
Motormodell: Integrerad planetmotor
Motortyp: Bosch Borstlös
Effekt: 3.0kw
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Laddtid: 5-6h
Laddcykler ca: 700
Körsträcka: Ca 50km
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2,2 bar
Sitthöjd:
Fälg: 12"
Recensioner
Q&A

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.