Elmoped Viarelli Enzero Klass 2

c-087

Pris från 14 990,00 kr Ordinarie pris 19 990,00 kr
Pris i butik: 14 990,00kr
I lager
Fri Frakt

Integral
Öppen med visir
Öppen med skärm
3 i 1 hjälm
Image accessory Låspaket Hänglås + kedja - Klass 3 + 795,00 kr
Image accessory Skyddsöverdrag + 349,00 kr
Image accessory Motul EZ Lube P4 400ml + 129,00 kr
Image accessory Kompressor + 699,00 kr
Image accessory Toppbox Svart + 599,00 kr
Image accessory Toppbox Vit + 595,00 kr

Tillval

Snabbfakta

KLASS 2
25 km/h

1 kW 
elmotor

Räckvidd:
Upp till 60 km

10" 
Alu-fälg 

100+
Serviceverkstäder

USB
uttag

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3 
dagars
leveranstid

Snabbfakta

Byggd på vår storsäljare ENZO. Under ska­let döljer sig ett kraftigt 20 Ah batteri, dimen­sionerat för att ta dig upp till 6 mil per laddning. Sittställningen och de yttre dimensionerna ger dig en komfortabelt kompakt modell med alla de funktioner som hör till en populär modell, vare sig det handlar om pendling eller ren nö­jeskörning. ENZERO är en liten smidig scooter med extra låg sitthöjd. ENZERO är ett bra val för dig som vill pendla billigt och miljövänligt. Instrumentpanelen är lättläst med all informa­tion du behöver och under den låsbara sadeln får du plats med det nödvändigaste som t.ex. lås, träningsväska eller en mindre hjälm.

Motor

Med en snyggt integrerad elmotor från välkända BOSCH av senaste typ har Enzero vrid, varvvillighet och bottenstyrka nog att piska de flesta bensinscooters av Euro IV typ. Motorn är en av marknadens mest driftsäkra elmotorer, vilket gör att du får ut maximal körsträcka och kan fokusera mer på körningen istället för att spendera tid och pengar på en massa kostsamma verkstadsbesök. Den kraftiga 2000 watts elmotorn levererar sin kraft redan vid lägre varvtal, något som uppskattas i tät trafik och vid färd med passagerare/last. Enzero Electric imponerar stort med en motor som klarar lämna ett max vrid om 3.1 Nm vilket gör att den är rappare i accelerationen och kraftfullare under belastning än många andra bensindrivna scooters.

Förbrukning

Med ett 60 volts batteri på 20Ah och med en 2000 watts elmotor når du ca. 6 mil per laddning. Funderar du på driftskostnaden står elförbrukningen för endast 1,50 kr vid full laddning. Kör du 6 mil blir kostnaden så låg som 0,25 öre per mil.

Batteri

Enzero levereras med ett högeffekts 20 Ah batteri av Lead Acid typ och är en typ av batteri som är väldigt vanligt och i princip kan återfinnas hos de flesta seriösa batteriförsäljningsställen runt om. Kostnaden per batteri är relativt låg, i storleksordning med ett bättre bilbatteri. Batteriet har försetts med aktiva övervakningskretsar som hjälper till att övervaka, skydda och optimera kraftfördelningen.

OBS! Ett batteri tar skada & tappar kapacitet/livslängd av att överladdas, använd därför en timer för att undvika detta. Vi rekommenderar att man använder sig av en timer som stänger av sig senast efter 8 timmar.

Transmission

Enzero är utrustad med direktdrivning av modernaste typ, något som många förare uppskattar då den levererar överlägsen kraft utan större förluster. Speciellt de smidiga köregenskaperna som beror på vridmomentet uppskattas i stadsförhållanden.

Hjul

Med sina turbinekrade 10” fälgar i lättviktsaluminium och sportiga däck ger Enzero föraren en överlägsen känsla även under provocerande och krävande körning.

Bromsar

Med hydrauliska dubbelverkande skivbromsar fram och trumbromsar bak, har du en optimal bromseffekt oavsett rådande väderförhållanden. Oavsett när kraften behövs finns den där, lättdoserad och fullt tillräcklig för att stoppa din moped även i högre farter.

Fjädring

Ett vridstyvt chassi kräver en väl avstämd fjädring. Enzero har därför utrustats med en uppsättning fjädrar som bidrar till den goda komforten genom att fungera optimal både under hård körning och under lugnare former.

Ram

Enzero väger in på lätta 62 kg och batteriet som väger 41 kg tynger inte ner scootern avsevärt då konstruktionen och effekten gör att den känns kraftfull nog att klara de lite tuffare utmaningarna med glans. Ramen är tillverkad i vridstyvt kvalitetsstål som ger en överlägsen stabilitet i högre farter och under hårdare belastning.

Instrument

Den lättavlästa instrumenteringen ger dig tydligt all information du behöver under färd. Förutom Hastighetsmätare återfinns även batterinivåindikator samt indikeringslampor för belysning och blinkers. Instrumentet är belyst under färd i mörker vilket gör att du har full koll på hastighet under färden.

Förvaring

Enzero har ett mindre låsbart förvaringsfack under sadeln, tillräckligt stort nog för att rymma det allra nödvändigaste. En väska, ett plagg eller ett par skor får lätt plats.

Komfort

Enzero är stor nog att klara även passagerare som sitter bra och har bra fotstöd med hjälp av de snyggt infällbara fotpinnarna. Den sektionsindelade sadeln ger sportigare men ändå bekväm och komfortabel sittställning. Sadelns Condura™ liknande yttermaterial är vattenavstötande ock tåligt nog att klara många års sol och väta.

Belysning

Med en väl tilltagen belysning med halogenlampor i strålkastaren framtill och väl synligt placerade i blinkers garanterar en god synlighet i trafiken. Blinkers och positionsljus är elegant förpassade till toppkåpans ytterkanter.

Yttre mått (längd, bredd, höjd): 1710*665*1090 mm
Hjulbas: 1245mm
Markfrigång: 110mm
Fordonsvikt: 62kg
Lastkapacitet: 150kg
Högsta hastighet: 25 km/h (klass 2)
Motormodell: Integrerad planetmotor
Motortyp: Borstlös DC
Batterivikt: 33 kg
Batterityp: Lead Acid (Bly-gel)
Effekt: 1.0 kW
Starttyp: Elektrisk
Tändning: Elektrisk
Batterikapacitet: 20Ah/1,2 kW/h
Laddare: Transformator anpassad för inomhusladdning
Laddtid: ~ 6-8 h
Laddcykler: > 300
Körsträcka: ~ 6 mil per laddning
Koppling: Direktdrift
Broms bak: Skivbroms
Broms fram: Skivbroms
Lufttryck fram- och bakhjul: 2.25 bar
Sitthöjd: ca 77 cm
Fälg: 10"

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.