Elbil för barn Maserati Gran Cabrio

C-415

Pris från 1 748,00 kr Ordinarie pris 3 495,00 kr
Pris i butik: 2 143,00kr
I lager
Frakt: 395,00kr

Snabbfakta

Topphastighet:
3-5km/h

Motor:
Elektrisk
2*20W

Räckvidd:
Ca 60min

Växellåda:
Automatisk
Fram + bak

handkontroll elbil för barn

Handkontroll:
Ja, trådlös

bälte elbil för barn

Säkerhet:
Säkerhetsbälte

Leverans
till dörren

Köp nu,
betala sen

1 - 3
dagars
leveranstid

Elbil för barn Maserati Gran Cabrio

En bil anpassad till kidsen har sedan urminnes tider varit drömmen för barnen.
Vi har äntligen nöjet att utöka vårt sortiment med ytterligare en produkt som gör varenda grannunge till en Stig från Top Gear!

Denna elbil för barn låter drömmen om en sportbil bli något lättare uppnådd. Elbilen som drar tanken till fart och fläkt låter ditt barn susa fram i kvarteret i upp mot 5 km/h.
Tycker du att risktagandet & konsekvenstänkandet på den lilla föraren är att jobba på så kan du sköta kontrollen från den medföljande handkontrollen.

Helt nya Maserati Gran Cabrio är vår enda Elbil för barn. Med praktiska egenskaper och säkerhet i fokus är vi riktigt nöjda med denna elbil för barn.
Ett fulladdat batteri tar morgondagens förare cirka 60min och låter samtidigt dig som förälder komma ut på den ack så viktiga promenaden. Den ensitsiga cabriolen med bakhjulsdrift finns att beställa direkt!

Elbilen är utrustad med en 2*20W motor vilket gör att du lätt når upp i toppfart även med ett något äldre barn, säkerhetsbältet är att rekommendera då kraften från accelerationen annars kan skrämma.

Utrustning

Elbilen för barn är utrustad med högtalare & USB-uttag vilket gör att favoritartisterna kan spelas när elbilen används. (OBS:Kromad armbåge medföljer ej!)
Om kromad armbåge och Bamse på högsta volym inte räcker så får ni även ljudeffekter via ratten!

Karossen på denna elbil för barn är av lackerad plast vilket gör elbilen ännu lite mer lik originalet & prisvärd mot likvärdiga elbilar för barn på marknaden.

När elbilen inte används

Likt vilken sportbil som helst så mår även denna elbil för barn bäst av att stå skyddad från regn och kyla när den inte används. Tänk på att underhållsladda batteriet om den står oanvänd under en längre period och låt den lilla föraren sköta om den med tvätt och omvårdnad.

 

 

Växel: Fram & Back
Batteri: Uppladdningsbart batteri
Hastighet: 3 - 5 km/h (3 hastighetslägen)
Kaross: Lackerad plast
Motor: 2*20W
Ljudeffekter: Ja
Ljus: LED-lysen
Säkerhet: Säkerhetsbälte
Fjärrkontroll: Trådlös fjärrkontroll
Indikator: Lågt batteri-indikator
Ljud: 2 Högtalare & USB-uttag & TF-kortläsare
Maxvikt på förare: 30kg
Färg: Blå & Röd
Storlek L*B*H: 122x60x41,7cm

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.