El-kick Ten7 wave Blå

995,00 kr
I lager
Fri Frakt
Pris i butik: 995.00kr

Ten7 Wave

Nu är väntan äntligen över!

Låt oss stolta presentera den coola och driftsäkra el-scootern – Ten7 Wave! En miljövänlig, ekonomisk och tystgående kvalitetsprodukt för ett fantastiskt pris.

Ta dig till skolan, träningen eller till kompisarna på ett snabbt sätt. Ten7 Wave klarar en hastighet upp till 12 km/h och räckvidd på 4-7 km. Förutom att den är ett praktiskt transportmedel är den även en smidig produkt som lätt kan tas med i bilen eller husvagnen, perfekt för dig som vill ha lite extra roligt överallt.

El-scootern laddas upp i ett vanligt 230V eluttag, laddningstiden ligger på 6-8 timmar.

Passar barn från ca 6 år och uppåt. Maxvikt: 80 kg

Beställ din Ten7 Wave idag och förbered dig för många kommande roliga stunder!

Maxhastighet: 10-12 km/h
Räckvidd: 4-7 km
Hjuldiameter: 16 cm
Automatsäkring: Ja
Rek. ålder: Från 6 år
Maxlast: 80 kg
Vikt: Ca 13 kg
Längd: 74 cm

Motorswedens garantier

Motorsweden ligger i fronten inom motorbranschen i Sverige och Skandinavien. Vi har ett nära och bra samarbete med fabrikerna vilket gör att vi kan hålla en hög standard till ett lågt pris på det vi säljer.

Vår ständiga utveckling och framförallt viljan att vara i framkant när det gäller Kvalité, Service och Produktsäkerhet har resulterat i att Motorsweden´s moderna modeller fungerar problemfritt i många år, förutsatt att vårt service och underhållsprogram efterföljs.

Läs mer om våra garantier på länken nedan.

Garantier för motorswedens fordon

Fraktkostnaden för denna produkt framgår ovan under varans pris. Beställer du fler fordon samtidigt betalar du fullpris för första fordonet och därefter endast 395 kr i frakt per extra fordon. Detta gäller så klart inte de fordon som är fraktfria.

Reservdelar kostar 95 kr i frakt oavsett varans värde eller storlek.